February 4, 2011

Trrrraffic

Yesterday I forgotten my phone home. That was just half of the problem. I put on my heels, which me made a slower walker. And I also met my friend. But's not a problem for coming back home at all. Traffic is what made my day. I was stock into that. Instead of 40 min or an hour I spend about 3 hours in the road. Was it snowing? No. Was there a big car-crash? No. What was that? Nobody knows. Hello, glorious Moscow traffic.
But remembering me forgotten the phone and being very-very late home, imagine what waited for me home. I've never seen my man so worried and so sweet at the same time. I waited for dissatisfied words or face but instead I got a kiss.
I don't have photos of what I wore yesterday, but I do have an outfit i didn't post. So... here it goes: total black with bright accesories.

Вчера я забыла телефон дома. Это только пол проблемы. Я надела каблуки, что сделало меня медлительной. И я так же встретила мою подругу. Но это вовсе не проблема для того, чтобы добраться домой. Дорога сделала мой день. Я застряла в пробке. Вместо 40 минут- часа я потартила на дорогу 3 часа. Был ли снег? нет. Была ли большая авария? нет. Что это было? я не знаю. Привет, знаменитые Московские пробки!
Но помня об отсутствии телефона и том, что я сильно опаздывала, представьте что ждало меня дома. Я никогда не видела моего мужчину таким взволнованным и милым в одно и то же время. Я ждала недовольных слов или лица, но вместо этого я получила поцелуй.
У меня нет снимков того, что я носила вчера, но у меня есть наряд, который я не выкладывала. Тааак. Вот и он: полностью черный с якрими аксессуарами.






Что я носила/What I wore
Boots/ботинки ALba
Rucksack bought in Sweeden/Рюкзак куплен в Швеции
Jeans/Джинсы Hilfiger
Accesorises handmade from here/Аксессуары сделаны в-ручную этим автором

2 comments:

Thank you so much for taking time and leaving me a message! You are making me so happy! I promise to do the same thing for you.
xx
Lyosha