February 22, 2011

R2-D2



Для меня идеальные выходные заключаются в  том, чтобы ничего не делать. Я обожаю оставаться дома и заниматься глупостями. Что я делала в сб-вс? - я осталась дома (кстати, на улице было страшно холодно), заказала пиццу и колу и... посмотрела все 6 эпизодов Звездных Войн с моим мужчиной. Это было исполнение мечты. Я счастливая и простая девочка. В субботу мы собрали всю нашу силу и следка прибрались в квартире, купили продукты на неделю и вышли из дома. Для меня это большой шаг, потому что в последнее время я стала домоседкой. Мы зашли в кафе что-нибудь перекусить, а так же купить мне туфли и книгу, которые были заказаны ранее. Мы вернулись с импровизированного свидания, и я примерила туфли. Я не могла удержаться и немного приоделась, и мы сделали снимки. Я честно могу сказать, что я носила это дома для сделующего шага в так называемом свидании.
(Для похода из дома я надела теплый-теплый свитер и вообще, была скорее тупо утепленной).
А понедельник - день слишком тяжелый для меня, честно.

For me perfect weekend is doing nothing. I love staying home and do silly things. What did I do on Saturday-Sunday? - I stayed home (by the way, it was extremely cold outside), ordered pizza and coke and... watch all the 6 episodes of Star Wars with my boyfriend. It's an alive dream for me. I'm a happy and simple girl. On Sunday we took all the force  we had and made a quick clean up, bought food for week and went out. It's huge for me because recently I've became a homebody. But we went to some grab a bit and also buy me shoes which I ordered and a book (Python!). We came back home after something a lot like a date and tried the shoes on. I couldn't stand it and dressed up a little bit and also took photos. I can honestly say that I wore it home for the next step of the so-called date.
(For going out I wore extra-warm sweater and, honestly, I was more of thinking for warm than anything else).
As for Monday... this day too hard for me to bare, truly.







Dress/Платье Morgan
Shoes/Туфли Iron Fist
Scull Necklace is handmade of my friend/Череп на шее сделан вручную моей подругой

Я так влюбилась в эти туфли, что не удержалась и сделала несколько снимков моих туфель отдельно. (прошу прощения за беспорядок, который вы могли заметить)
I'm so inlove with those shoes that I couldn't resist and made couple for shots of my shoes only. (sorry about the mess you might see)






2 comments:

  1. you look great! pretty shoes! love it!!!

    Babi
    http://whenbabispeaks.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Thanks! comments like this inspire so much!

    ReplyDelete

Thank you so much for taking time and leaving me a message! You are making me so happy! I promise to do the same thing for you.
xx
Lyosha