February 1, 2011

Like a thief in the night

Да, это ужасно, но я обожаю этот свитер. Вся беда в том, что он не мой, мне он безбожно велик и так далее. Но мне он нравится, поэтому я не упускаю случая своровать его. Но самое странно это то, что когда я носила его, я собрала гораздо больше комплиментов, чем обычно. Видимо, флер привлекательного мужчины перетекает и на меня :)

Yeap, that's horrible but I adore this sweter. The thing is that it's not mine, it's oversized and so on. But I do love it, that's why i never lose the chance to steal it. But I did actually heard more complimets than usual, which is kind of wierd. I guess it's sexy man's magic working on me as well :)






I was wearing/на мне надето:
Borrowed for 1 day sweater/одолженный на один день свитер
Jeanse/Джинсы Westland
Belt/Ремень - bought long time ago
Headband&Boots/Ободок и ботинки - H&M
Bag/Сумка - Alba
Earrrings and rings are presents from different time/серьги и кольца - подарки, сделанные в разное время

P.S. Как видно на первом снимке, мои серьги представляют из себя руку Фатимы. Рука Фатимы известна на востоке как мощный охранный амулет. Я не уверена, что это правда, но я действительно на это надеюсь
P.S. As you nay see on the 1st pic, there's Fatima's hand used as earring. Fatima's hand is know as powerful protective amulet. I'm not sure if it is truth, but I do hope so.

2 comments:

  1. Love your oversized sweater and your bag!
    Lovely outfit!
    xx

    ReplyDelete
  2. Thank you, Anna! It's so lovely it hear such words))

    ReplyDelete

Thank you so much for taking time and leaving me a message! You are making me so happy! I promise to do the same thing for you.
xx
Lyosha