February 15, 2011

I'm gonna shoot right down

What knocks you of your rails? For me it's when person can't make simple decision. No, really, how can I possibly contact with person who can not   decide, what to drink - tea or coffee.
I can't show new outfit photos, I'm very sorry, but yesterday I was simply too tired and was in such a rush that I couldn't make any photos. Plus I've forgotten about it. And the the photographer came home late so... it wasn't my fault! But still I have couple of ones I didn't post. That's how I'm dressed on weekends when I don't have to go anywhere. Or may be a small local shop.


Что выводит вас из себя? Для меня это происходит, когда человек не может принять простое решение. Нет, правда, как я могу иметь дело с тем, кто не может решить, что ему пить - чай или кофе?
Я не могу показать новые фото моих нарядов, мне очень жаль, но вчера я была слишком усталой и в большой спешке, что не смогла сделать ни одну фотографию. Плюс, я забыла об этом. И фотограф пришел домой позже, так что.... я не виноват! Но все равно у меня парочка тех, что я ещё не постила. Это то, как я одеваюсь в выходные, когда мне не надо никуда идти. Ну, или надо, но только в ближайший магазин.









I was wearing/На мне было надето:

Promo Plamatics T-shirt/Промо-Майка группы Plasmatics
Old Blue Jeans with no name saved/Старые синие джинсы, на которых не сохранилось названия
Hat Zara (love this stupid hat, really)/Шляпа Zara (люблю эту глупую шляпу, правда)
Wool Scarf from Edinburgh/Шерстянной шарф из Эдинбурга

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking time and leaving me a message! You are making me so happy! I promise to do the same thing for you.
xx
Lyosha